Inloggen
 x 

Alcohol dilustus desinfectiemiddel

Alcohol dilustus desinfectiemiddel

Verkoopprijs met korting:
Verkoopprijs€ 27,50
Korting
Bedrag BTW€ 5,78
Verpakking
1 x 5 liter
Maak een keuze!
Preloader
Alcohol dilutus disinfectiemiddel 5 liter

Alcohol dilutus 5 liter is bestemd voor reiniging en desinfectie van instrumenten, harde oppervlakken en de gesloten huid. De alcohol  wordt veelal gebruikt in praktijken om oppervlakken, instrumenten en huid te desinfecteren.

Deze alcohol is niet geschikt voor consumptie. Dit product is wettelijk geregistreerd.

Pedicure, podologen, voetreflextherapeut
De alcohol dilustus wordt veelal gebruikt om grote oppervlakken in de praktijk te reinigen. Denk hierbij aan de instrumententafel, instrumententray, de vloer etc. Tevens gebruikt de pedicure alcohol dilutus voor het desinfecteren van instrumenten. Na het reinigen van de pedicure-instrumenten worden deze ondergedompeld in de alcohol dilutus. Daarnaast wordt het gebruikt voor de desinfectie van kleine huidoppervlakte met name om de voet te desinfecteren.

Fysiotherapeut, Masseurs, accupunctuur
De alcohol dilustus wordt veelal gebruikt om grote oppervlakken in de praktijk te reinigen. Denk hierbij aan de behandeltafel, fitnessapparatuur, de vloer etc. Tevens gebruikt de fysiotherapeut alcohol dilutus voor het desinfecteren van instrumenten. Daarnaast voor het desinfecteren en ontvetten van de huid voor het aanbrengen van tape.

Tuinders, kwekers en telers
De alcohol dilustus wordt veelal gebruikt om grote oppervlakken te reinigen. Denk hierbij aan de werktafels, machines, de vloer etc.

Voedselindustrie
De alcohol dilutus wordt veelal gebruikt om grote oppervlakken te reinigen. Denk hierbij aan de werkbladen, keukenmachines, de vloer, keukengerei etc.