Inloggen
 x 

Over ons
Over Soester Papier Discounter

Wie de eindjes aan elkaar moet knopen, moet voortdurend in touw zijn…. Het klinkt als een oude Chinese wijsheid maar in tijden waarin elke ondernemer op de kleintjes moet letten, blijft deze wijsheid onverminderd van kracht.

En dat is nou precies waar wij, als Soester Papier Discounter, ons  graag in willen onderscheiden. 

In ons schoonmaakbedrijf constateerden wij dat het op voorraad houden van schoonmaakartikelen en/of toiletpapier voor veel klanten toch een opgave was. Vaak verschillende leveranciers, en vaak betaalde men ook nog teveel!  Als service naar onze klanten zijn wij begonnen met het aanbieden van een beperkt assortiment hygiëneproducten. De waardering was groot niet inde laatste plaats door het gemak van bestellen, een telefoontje en de volgende dag in huis! Om breder op die behoefte in te spelen zijn wij  een aparte onderneming gestart onder de naam Soester Papier Discounter met de focus volledig op het leveren van hygiënische artikelen door het hele land.

Service, kwaliteit en de relatie met onze klanten zijn zaken die hoog in ons vaandel staan. Wij gaan graag samen met u de samenwerking aan voor een langere periode. Wij zien het als een uitdaging om nieuwe projecten op te starten of om samen te kijken waar dingen anders en vaak ook goedkoper kunnen.

 Met ons zeer brede assortiment bestaande uit o.a. hygiënieartikelen en toiletpapier droogautomatendispenserspoetsrollen en nog veel meer moet dit lukken! Bijkomend voordeel:  Veel van onze producten zijn voorzien van een ecolabel. Met onze inkoop houden wij rekening met uw portemonnee en het milieu. Omdat wij grootschalig inkopen kunnen wij de prijzen laag houden. 

De formule achter soesterpapierdiscounter.nl is net zo eenvoudig als doeltreffend: het snel leveren van een goede kwaliteit hygiëneartikelen tegen een zo laag mogelijke prijs. Door ons brede en volledige assortiment kunt u bij ons terecht voor vrijwel alles en komt u al snel in aanmerking voor staffelkortingen. 

Wij vinden het belangrijk om op een open, plezierige en eerlijke manier zaken te doen met u! Soester Papier Discounter is gevestigd in Soest. Wilt u meer over ons weten? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom zou u kiezen voor Soester Papier Discounter?

  • Advies op maat
  • Zeer breed assortiment
  • Snelle levering
  • Door staffelkortingen verzekerd van een lage scherpe prijs
  • Levering uit voorraad

Wilt u meer informatie of advies op maat, dan horen wij dit graag! Neem dan contact met ons op!

08522222 of Vul ons contactformulier in.
Michelle Sevinga en Patrick van Veen