Inloggen
 x 

Hygiëneproducten en Hygiënepapier Soest

Hygiëneproducten en Hygiënepapier Soest

Soester Papier DiscounterOok in Soest, Utrecht leveren wij van Soester Papier Discounter  Toiletpapier , Schoonmaakproducten Hygiënische productenSchoonmaakmiddelen 
Bij ons heeft u altijd een hoge kwaliteit en een lage prijs en daaboven op kunt u bij ons profiteren van enorme staffelkortingen. Wij hebben een zeer groot assortiment en u vindt bij ons producten van dezelfde kwaliteit (of nog betere) dan u gewend bent. 

Bent u dus op zoek naar:

Toiletpapier    Handdoekpapier  Onderzoeksbankrollen
Dispensers   Poetsrollen  

 Handoekrollen Systemen
 Industrierollen

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt deze producten bij ons met vaste lage prijzen en bovendien kunt u deze lage prijzen nog lager maken door onze gunstige staffelkortingen. Heeft u vragen of advies nodig? 
Neem dan contact met ons op!

 Geld en Tijd besparen op Hygiëneproducten en Hygiënepapier in Soest.


Zoals gezegd vind u bij ons altijd vaste lage prijzen. Of het nu kleine bestellingen zijn of u een complete pallet, u bent bij ons aan het juiste adres, in dezelfde of nog betere kwaliteit dan u gewend bent. Bij ons koopt u een gelijkwaardig alternatief (of zelfs nog beter) dan de veel duurdere merk artikelen, alleen stukken goedkoper. Veel van onze producten zijn voorzien van een ecolabel. Onze producten zijn kwalitatief hoogstaande hygiëneproducten. (Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor non food producten en diensten, met als doel om duurzamere productie en consumptie te stimuleren. Producten en diensten met het EU Ecolabel zijn geproduceerd met een lagere milieubelasting)

U bespaart dus niet alleen geld maar ook het milieu.

Kiezen voor Soester Papier Discounter Soest.

Onze doelstelling is: “Snel leveren van een goede kwaliteit hygiëneartikelen tegen een zo laag mogelijke prijs” Met die instelling zijn we ons bedrijf begonnen en die instellingen hanteren wij uiteraard nog steeds.

Wij leveren onze kwalitatief hoogwaardige hygieneproducten snel en voordelig en niet alleen in Soest, maar door heel Nederland en Belgie!
Heeft u nog vragen of wilt u een besparende offerte ontvangen?

 Neem dan contact met ons op!