Inloggen
 x 

Hygiëneproducten en Hygiënepapier Den Helder

Hygiëneproducten en Hygiënepapier Den Helder

Soester Papier Discounter Den HelderOok in Den Helder, Een stad in de kop van Noord-Holland de stad waar onze Koninklijke Marine is gehuisvest leveren wij leveren wij   Toiletpapier , Schoonmaakproducten Hygiënische productenSchoonmaakmiddelen 
En het mooiste hiervan is dat u bij ons al snel profiteert van enorme staffelkortingen. Dit komt doordat wij een zeer groot assortiment hebben en uiteraard onze vaste lage prijzen. Belangrijk om te weten: Dit allemaal in dezelfde kwaliteit (of nog betere) dan u gewend bent.

Bent u dus op zoek naar:

Toiletpapier    Handdoekpapier  Onderzoeksbankrollen

Dispensers   Poetsrollen   Handdoekrollen Systemen

Dan moet u bij ons zijn! Deze produkten verkopen wij met vaste lage prijzen en bovendien kunt u onze vaste lage prijzen nog lager maken!  Heeft u vragen of advies nodig? 
Neem dan contact met ons op!

 Geld en Tijd besparen op Hygiëneproducten en Hygiënepapier in Den Helder.


U heeft bij ons altijd vaste lage prijzen, hoeveel u besteld is bij ons niet belangrijk. Dit kan een complete pallet zijn (waardoor u van een enorme korting profiteert) maar het zou ook gewoon om een aantal stuks kunnen gaan waarbij u uiteraard profiteert van onze vaste lage prijzen en zoals al geschreven,  in dezelfde of nog betere kwaliteit dan u gewend bent. Bij ons koopt u een gelijkwaardig alternatief (of zelfs nog beter) dan de veel duurdere merk artikelen, alleen stukken goedkoper. Veel van onze producten zijn voorzien van een ecolabel. Onze producten zijn kwalitatief hoogstaande hygiëneproducten. (Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor non food producten en diensten, met als doel om duurzamere productie en consumptie te stimuleren. Producten en diensten met het EU Ecolabel zijn geproduceerd met een lagere milieubelasting)

U bespaart dus niet alleen geld maar ook het milieu.

Kiezen voor Soester Papier Discounter Den Helder.

Onze doelstelling is: “Snel leveren van een goede kwaliteit hygiëneartikelen tegen een zo laag mogelijke prijs” Met die instelling zijn we ons bedrijf begonnen en die instellingen hanteren wij uiteraard nog steeds.

Wij leveren onze kwalitatief hoogwaardige hygieneproducten snel en voordelig en niet alleen in Den Helder, maar door heel Nederland en Belgie!
Heeft u nog vragen of wilt u een besparende offerte ontvangen?

 Neem dan contact met ons op!