Inloggen
 x 

Hygiëneproducten en Toiletpapier Bilthoven

Hygiëneproducten en Hygiënepapier Bilthoven

Soesterpapierdiscounter bilthovenOok in het mooie Bilthoven in de provincie Utrecht verzorgen wij  Toiletpapier ,  Hygiënische productenSchoonmaakmiddelen Schoonmaakproducten   Als u op zoek bent naar deze produkten bent u bij ons aan het juiste adres. Want behalve kwaliteitsprodukten hanteren wij ook hoge staffelkortingen en uiteraard onze vaste lage prijzen.
En dit voor dezelfde (of nog betere) kwaliteit dat u gewoon bent. Bent u dus op zoek naar:

Toiletpapier    Handdoekpapier  Onderzoeksbankrollen
Dispensers   Poetsrollen   Handdoekrollen Systemen
IndustrierollenDan moet u bij ons zijn!  Heeft u vragen of advies nodig? 
Neem dan contact met ons op!

 Geld en Tijd besparen op Hygiëneproducten en Hygiënepapier in Bilthoven. 


Wij leveren wat u van ons verwacht. Of dit nu een kleine bestelling is of juiste complete dozen of zelfs een pallet, voor ons is dit uiteraard geen probleem.
Alles is mogelijk. Uiteraard voor dezelfde (of niet betere) kwaliteit die u gewend bent. U koop bij ons een gelijkwaardig alternatief (of zelfs nog beter) dan de veel duurdere merk artikelen. Veel van onze producten zijn voorzien van een ecolabel. Onze producten zijn kwalitatief hoogstaande hygiëneproducten. (Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor non food producten en diensten, met als doel om duurzamere productie en consumptie te stimuleren. Producten en diensten met het EU Ecolabel zijn geproduceerd met een lagere milieubelasting)

U bespaart dus niet alleen geld maar ook het milieu.

Kiezen voor Soester Papier Discounter Bilthoven

Onze doelstelling is: “Snel leveren van een goede kwaliteit hygiëneartikelen tegen een zo laag mogelijke prijs” Met die instelling zijn we ons bedrijf begonnen en die instellingen hanteren wij uiteraard nog steeds.

Wij leveren onze kwalitatief hoogwaardige hygieneproducten snel en voordelig en niet alleen in Bilthoven, maar door heel Nederland en Belgie!
Heeft u nog vragen of wilt u een besparende offerte ontvangen?

 Neem dan contact met ons op!