Inloggen
 x 

Hygiëneproducten

Hygiëneproducten

HygieneproductenIedere maand bent u weer heel veel tijd en geld kwijt aan het bestellen van hygieneproducten. Tijd en geld dat u absoluut beter kunt besteden. Bij leverancier A bestelt u het toiletpapier en bij leverancier B bestelt u Schoonmaakartikelen en bij weer een andere leverancier bestelt u drinkbekers e.d. En als u al een bedrijf kunt vinden waar u wel alles zou kunnen bestellen dan betaald u vaak de hoofdprijs. 

Die tijd is voorbij!  Tenminste als u bij Soester Papier Discounter uw Hygieneprodukten, Schoonmaakartikelen en andere producten bestelt. Immers bij ons profiteert u van staffelkortingen. En aangezien wij een zeer groot assortiment hebben (zeg maar gerust enorm) kunt u alles op het gebied van hygienepapier bestellen. En uiteraard hebben wij onze vaste lage prijzen.

Belangrijk om te weten: Dit allemaal in dezelfde kwaliteit (of nog betere) dan u gewent bent. Bent u dus op zoek naar:

Toiletpapier    Handdoekpapier  Onderzoeksbankrollen

Dispensers   Poetsrollen   Handdoekrollen Systemen


Industrierollen

Dan moet u bij ons zijn! Deze produkten verkopen wij met vaste lage prijzen en bovendien kunt u onze vaste lage prijzen nog lager maken door onze staffelkortingen. Heeft u vragen of advies nodig? 

 Geld en Tijd besparen op Hygiëneproducten en Hygiënepapier.


Hoeveel u bij ons besteld is bij ons niet belangrijk. Dit kan een complete pallet zijn (waardoor u van een enorme korting profiteert) maar het zou ook gewoon om een aantal stuks kunnen gaan waarbij u uiteraard profiteert van onze vaste lage prijzen en zoals al geschreven,  in dezelfde of nog betere kwaliteit dan u gewend bent. Bij ons koopt u een gelijkwaardig alternatief (of zelfs nog beter) dan de veel duurdere merk artikelen, alleen stukken goedkoper. Veel van onze producten zijn voorzien van een ecolabel. Onze producten zijn kwalitatief hoogstaande hygiëneproducten. (Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor non food producten en diensten, met als doel om duurzamere productie en consumptie te stimuleren. Producten en diensten met het EU Ecolabel zijn geproduceerd met een lagere milieubelasting)

U bespaart dus niet alleen geld maar ook het milieu.

Kiezen voor Soester Papier Discounter

Onze doelstelling is: “Snel leveren van een goede kwaliteit hygiëneartikelen tegen een zo laag mogelijke prijs” Met die instelling zijn we ons bedrijf begonnen en die instellingen hanteren wij uiteraard nog steeds.

Wij leveren onze kwalitatief hoogwaardige hygieneproducten snel en voordelig door heel Nederland en Belgie!
Heeft u nog vragen of wilt u een besparende offerte ontvangen?

 Neem dan contact met ons op!