Inloggen
 x 

Hygiëneproducten en Hygiënepapier Veendam

Hygiëneproducten en Hygiënepapier Veendam

Soester Papier Discounter VeendamIn Veendam de stad in de provincie Groningen leveren wij van Soesterpapierdiscounter net als elders in Nederland of Belgie  Toiletpapier ,  Hygiënische productenSchoonmaakmiddelen Schoonmaakproducten   Bent u benieuwd hoe u veel geld kunt besparen op deze artikelen maar dezelfde kwaliteit of beter wilt hebben dan dat u gewent bent lees dan snel verder!!!

Bent u opzoek naar:

Toiletpapier    Handdoekpapier  Onderzoeksbankrollen
Dispensers   Poetsrollen   Handdoekrollen Systemen
Industrierollen

Dan moet u bij ons zijn! Al deze produkten verkopen wij met vaste lage prijzen en bovendien kunt u onze vaste lage prijzen nog lager maken!  Heeft u vragen of advies nodig? 
Neem dan contact met ons op!

 Geld en Tijd besparen op Hygiëneproducten en Hygiënepapier in Veendam.


Op ons gehele assortiment (van droogautomaten tot papierenhandoeken tot dispensers, toiletpapier en Hygiëneproducten ) met al lage prijzen kunt u profiteren van nog lagere prijzen.  Wij hanteren namelijk HOGE STAFFELKORTINGEN en door ons brede assortiment kunt u echt alles op het gebied van Hygiëneproducten bij ons bestellen dus kunt u profiteren van onze staffelkortingen.  Dit levert u dus naast een hoop tijdwinst ook een hoop korting op. 

Bij ons kunt u meestal al per artikel bestellen maar uiteraard ook een complete doos of zelfs een pallet het maakt ons niet uit! Alles is mogelijk bij ons! En in dezelfde of nog betere kwaliteit dan u gewend bent. Bij ons koopt u een gelijkwaardig alternatief (of zelfs nog beter) dan de veel duurdere merk artikelen, alleen stukken goedkoper. Veel van onze producten zijn voorzien van een ecolabel. Onze producten zijn kwalitatief hoogstaande hygiëneproducten. (Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor non food producten en diensten, met als doel om duurzamere productie en consumptie te stimuleren. Producten en diensten met het EU Ecolabel zijn geproduceerd met een lagere milieubelasting)

U bespaart dus niet alleen geld maar ook het milieu.

Kiezen voor Soester Papier Discounter Veendam

Onze doelstelling is: “Snel leveren van een goede kwaliteit hygiëneartikelen tegen een zo laag mogelijke prijs” Met die instelling zijn we ons bedrijf begonnen en die instellingen hanteren wij uiteraard nog steeds.

Wij leveren onze kwalitatief hoogwaardige hygieneproducten snel en voordelig en niet alleen in Veendam, maar door heel Nederland en Belgie!
Heeft u nog vragen of wilt u een besparende offerte ontvangen?

 Neem dan contact met ons op!