Inloggen
 x 

Hygiëneproducten en Toiletpapier Rotterdam

Goedkoper Toiletpapier en hygiëneproducten Rotterdam

Soester Papier Discounter Rotterdam

Of u nu Toiletpapier HygiënischeproductenSchoonmaakmiddelen Schoonmaakproducten  wilt bestellen in Rotterdam, ook u kunt flink wat geld en tijd besparen.  Bestellingen van bovenstaande produkten worden vaak zonder er echt over na te denken  gedaan. Zonde!


Dit zijn namelijk juist de producten waarop u behoorlijk wat kunt besparen. En zeker niet onbelangrijk: U kunt besparen zonder dat dit ten kosten gaat van de kwaliteit u ontvangt dezelfde of betere kwaliteit dan u gewend bent. Tenminste als u bestelt via Soester Papier Discounter. Bent u dus op zoek naar Kwaliteitsproducten zoals:


Toiletpapier  Handdoekpapier Onderzoeksbankrollen
Dispensers Poetsrollen Handdoekrollen Systemen
Industrierollen

Dan bent u bij ons bij het juiste adres. Wij verkopen al deze produkten met vaste lage prijzen en dezelfde kwaliteit of nog betere kwaliteit dan u gewend bent.  Heeft u vragen of advies nodig? 
Neem dan contact met ons op!Hoe kunt u besparen op Hygiëneproducten en Toiletpapier in Rotterdam?

Van toiletpapier tot dispensers, van droogautomaten tot....u noemt het wij hebben alles voor u onder een dak! Hierdoor  kunt u profiteren van HOGE STAFFELKORTINGEN en door ons brede assortiment kunt u echt alles op het gebied van Hygiëneproducten bij ons bestellen. Dit levert u dus naast een hoop tijdwinst ook een hoop korting op. 

Of u nu een doos wil bestellen of een dozijn of zelfs een complete pallet, het maakt ons niet uit! Alles is mogelijk bij ons! En in dezelfde of nog betere kwaliteit dan u gewend bent. Bij ons koopt u een gelijkwaardig alternatief (of zelfs nog beter) dan de veel duurdere merk artikelen, alleen stukken goedkoper. Veel van onze producten zijn voorzien van een ecolabel. Onze producten zijn kwalitatief hoogstaande hygiëneproducten. (Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor non food producten en diensten, met als doel om duurzamere productie en consumptie te stimuleren. Producten en diensten met het EU Ecolabel zijn geproduceerd met een lagere milieubelasting)

U bespaart dus niet alleen geld maar ook het milieu.

Kiezen voor Soester Papier Discounter Rotterdam

Soesterpapier discounter denkt met u mee, juist met de bestellingen die iedere periode weer terug komen. De formule achter soesterpapierdiscounter.nl is net zo eenvoudig als doeltreffend: “het snel leveren van een goede kwaliteit hygiëneartikelen tegen een zo laag mogelijke prijs”.

Wij leveren onze kwalitatief hoogwaardige hygieneproducten snel en voordelig en niet alleen in Rotterdam maar door heel Nederland en Belgie!
Heeft u nog vragen of wilt u een besparende offerte ontvangen?

 Neem dan contact met ons op!